“Werkt als een zonnetje”

Niefra Beveiligingen is gevestigd in Diemen en specialist in technische beveiliging. Het familiebedrijf bestaat ruim 40 jaar en het Team van Maarten Martijn van Poelgeest bestaat louter en alleen uit betrokken collega’s, die al vele jaren bij het bedrijf werken; kwaliteit en service zijn de twee kernwaarden.

NIEFRA levert technische oplossingen voor veiligheid, voor zowel de zakelijke als particuliere markt en ontwerpt, installeert en onderhoudt die oplossingen met grote zorg en specialistische kennis. 

Die kennis wordt continu op peil gehouden verdiept en verbreedt door regelmatige scholing. Zo blijft NIEFRA onze technische op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en leveren op die manier de best mogelijke dienstverlening.

Maarten Martijn van Poelgeest: “Ook toegankelijkheid en persoonlijke communicatie is voor ons belangrijk. Wij hebben een platte organisatie; zo blijven de lijnen kort, ook voor onze klanten. Bij ons ben je géén nummer.

Wij werken altijd volgens de standaarden die in onze branche aanwezig zijn om de kwaliteit van de geadviseerde en geïnstalleerde beveiligingsoplossing te waarborgen. 

Niefra Beveiligingen is een volledig en officieel KIWA gecertificeerd technisch beveiligingsbedrijf en wij beschikken onder andere over BRL BORG en ISO 9001 certificering. Dit is een niet veel voorkomende combinatie in de beveiligingsbranche. 

Achteraf gezien hadden we de overgang naar SHS veel eerder moeten doen, maar dat weet je nooit van tevoren”, aldus Maarten Martijn. “Ik ken Stephan al langer vanuit het netwerk en ik vind dat je elkaar binnen dat netwerk ook de business moet gunnen. We zaten eerder bij een hele grote partij in the Cloud; de vrees voor de migratie naar een ander, de daarbij komende impact op mijn bedrijf en de tijd die dat zou gaan kosten, weerhield me daarvan. Ten onrechte blijkt nu! De communicatie is uitstekend; we zijn bij SHS Systems géén nummer en ze zijn nog voordeliger ook.

De hele migratie is goed verlopen en gedurende het proces is er altijd contact geweest. Niet alleen met Stephan in het voortraject, maar zeker ook met Wim Schouten, die tijdens de migratie de ‘intake’ deed en vaak bij ons op kantoor aanwezig was. Alles werd doorgenomen; niet alleen met de bij ons aangesloten partners, maar ook met de ‘oude partij’ om alle data goed over te zetten.

Gedurende de voorbereiding voor de migratie naar de Cloud van SHS werd een parallel model opgebouwd, zodat uiteindelijk de definitieve overgang vrij eenvoudig bleek. Wij sloten af op vrijdag, in het weekend werd door SHS de laatste database bijgewerkt en maandagochtend waren 2 man van SHS bij ons op kantoor om ‘alles’ op de juiste manier in te loggen. Om wat bijschaven na, in de eerste periode, werkt alles nog steeds als een zonnetje!

Ik ben er erg blij mee en ik hoor ook alleen maar goede berichten van onze partners. De terugkoppeling is snel en helder; er wordt prima gecommuniceerd. Zij zijn bovendien, net als wij, ISO-gecertificeerd voor specifieke branche gerelateerde onderdelen. Daarom weet ik zeker dat mijn data veilig zijn, Bij beveiliging is dat essentieel. Dat geldt ook voor het Back-up plan; dat hebben ze prima op orde”.

Met dank aan Maarten Martijn van Poelgeest, NIEFRA Beveiligingen

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

“Werkplek 2.0 is geweldig”

STAN Accountants en Belastingadviseurs is gevestigd in het hart van Almere en is een voortvloeisel uit IFAA Accountants en Belastingadviseurs, vestiging Almere. In augustus 2011 begonnen onder die naam, nu vanaf 1 januari 2024 is dat STAN Accountants en Belastingadviseurs met 2 compagnons, Cas Stevens en Mathijs Treffers.

Lees meer

“Werkt als een zonnetje”

Niefra Beveiligingen is gevestigd in Diemen en specialist in technische beveiliging. Het familiebedrijf bestaat ruim 40 jaar en het Team van Maarten Martijn van Poelgeest bestaat louter en alleen uit betrokken collega’s, die al vele jaren bij het bedrijf werken; kwaliteit en service zijn de twee kernwaarden.

Lees meer