Moderne Cloud werkplek van alle gemakken voorzien

Werkplek2.0

Veilig (samen)werken in de cloud

 

In de hedendaagse zakelijke wereld is een moderne werkplek cruciaal voor productiviteit en samenwerking. Met de introductie van Werkplek 2.0 in de Microsoft Cloud biedt je organisatie een innovatieve en veilige werkomgeving die naadloos aansluit op de eisen van deze tijd.

Overal & altijd

Werkplek 2.0 maakt gebruik van de uitgebreide mogelijkheden van Microsoft 365, inclusief Teams, SharePoint en OneDrive. Deze tools bevorderen niet alleen de samenwerking, maar zorgen ook voor een geïntegreerde workflow, waardoor teams efficiënter en effectiever kunnen werken. Dankzij de cloud-gebaseerde infrastructuur hebben medewerkers altijd en overal toegang tot de benodigde bestanden en applicaties.

Veilig

Veiligheid staat voorop in Werkplek 2.0. Geavanceerde beveiligingsmaatregelen zoals multifactor-authenticatie, gegevensversleuteling en regelmatige beveiligingsupdates, ondersteunt door bewezen technologie van ESET, Mimecast, Veeam & NinjaOne.
Dit zorgt ervoor dat gevoelige bedrijfsinformatie altijd beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang en cyberdreigingen.

Beheerd door SHS

Door ons proactieve beheer en ondersteuning zorgt SHS ervoor dat uw werkplek altijd up-to-date en optimaal beveiligd is. Dit geeft je organisatie de gemoedsrust dat de IT-infrastructuur in goede handen is, waardoor je je kunt concentreren op jouw kernactiviteiten.

Download de flyer van Werkplek2.0