WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Cloud

Veilig en flexibel

‘De cloud in’ of ‘het nieuwe werken’: termen waar je vast van gehoord hebt. In het kort: gegevens worden niet meer (volledig) opgeslagen op een fysieke server binnen je bedrijf, maar data wordt (deels) extern ondergebracht. Je kiest daarmee niet zozeer voor ‘de cloud’, maar vooral voor een flexibele oplossing. Schaalbaar, veilig en kostenbesparend.

Online werkplekken

Overal en altijd kunnen werken op een veilige manier? Het kan met onze online werkplekken. We bieden een persoonlijke werkomgeving in de cloud. Op maat gesneden voor je organisatie, met de software en tools die jij nodig hebt. Je online werkplek is altijd up-to-date. Zo hoef je nooit rekening te houden met updates of beveiliging. Bovendien zijn de werkplekken maandelijks opzegbaar. Flexibel, schaalbaar en vooral: je betaalt nooit teveel.

Hosting

Wanneer je een uitgebreide webwinkel of een website met veel dataverkeer hebt, dan is het vaak noodzakelijk om te kiezen voor een virtuele server (VPS). Je beschikt dan over de volledige capaciteit van een server. We richten deze voor je in en helpen met de installatie van software. Met zo’n hostingoplossing ben je verzekerd van optimale snelheid, prestaties en beveiliging.

Online back-up

De verzekering van je bedrijf bestaat niet alleen uit het financieel afdekken van risico’s. Het bewaren van data is minstens zo belangrijk voor de continuïteit van je onderneming. Door gebruik te maken van online back-ups, is je data op een veilige manier opgeslagen. Een dagelijkse back-up zorgt ervoor dat documenten altijd toegankelijk en terug te halen zijn.

Hosted Exchange: e-mail en agenda

Communicatie is koning binnen je onderneming. Je wilt altijd en overal toegang tot je e-mail en agenda. Met Hosted Exchange worden je mailboxen opgeslagen in een veilige omgeving. Zo kun je altijd je e-mail benaderen, of dat nu vanaf je smartphone, tablet of pc is. Daarnaast kun je gebruik maken van een online agenda. Zo kun je agenda’s van collega’s inzien, afspraken plannen en contactgegevens delen.