Wat ons elke dag beweegt

Vanuit het hart van de Veluwe, zetten we ons sinds ’99 dagelijks in om ondernemers in het MKB te helpen bij IT-uitdagingen. Dat doen we met begrijpelijke oplossingen, heldere overeenkomsten en duidelijke taal. Zodat jij en wij begrijpen waar het over gaat.

ONze pijlers

Zakelijk als het moet,
persoonlijk als het kan

We opereren op het snijvlak van business en IT. Dat betekent dat we altijd op zoek gaan naar de oplossing die past bij je onderneming én iets oplevert. SHS helpt je met alle uitdagingen op ICT-gebied: van netwerkbeheer tot hosted werkplekken. We geven een eerlijk en onderbouwd advies. Dat doen we graag onder ’t genot van een kopje koffie, maar we zijn ook in voor een biertje op de vrijdagmiddag. Eigenlijk is dat precies hoe we zijn: zakelijk als het moet, persoonlijk als het kan. Uiteindelijk draait een netwerk niet om switches en kabels, maar om mensen.

persoonlijk

Korte lijnen en bekende gezichten vinden we bij SHS belangrijk. Zeker als het om vertrouwelijke data binnen je organisatie gaat, geloven we in persoonlijk zaken doen.

flexibel

Als je onderneming groeit of verhuist, heeft dat impact op je IT-omgeving. We groeien of verhuizen graag met je mee. Schaalbaar, flexibel en altijd passend.

betrokken

Moeilijke vragen, maatwerkoplossingen of ingewikkelde uitdagingen? Geen probleem, we denken graag een stapje verder dan nodig is en blijven altijd betrokken.

toegankelijk

Ook als je helemaal niet met IT hebt of je het liefst zo ver mogelijk uit de buurt van techniek blijft, willen we je een oplossing bieden die begrijpelijk en toegankelijk is.

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Ontmoet ons team

stephan smink

Nico lammers

Peter de boer

MAtthijs vd kolk

DIego wuck