WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Beheer

Continu IT-onderhoud

Goed werkende netwerken en systemen dragen bij aan het functioneren van je organisatie. Om dat in goede conditie te houden, is regelmatig beheer belangrijk. Zo voorkomen we problemen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan we altijd voor je klaar. Jouw continuïteit is onze grootste zorg. Zo kun jij overdag rustig doorwerken, en ’s nachts rustig slapen.

Netwerk- en systeembeheer

Je wilt je graag richten op je werk. Dat kan alleen als je je geen zorgen hoeft te maken over je IT-omgeving. Dat doen wij graag voor je. Als netwerk- en systeembeheerder zijn we verantwoordelijk voor de infrastructuur van je ICT. Van servers tot switches, van kabels tot computers.

Pro-actief beheer op locatie

We komen graag op de werkvloer. Door regelmatig onderhoud uit te voeren op locatie, zorgen we dat je apparatuur ook fysiek in goede staat verkeert. Zo houden we virusbescherming en software up-to-date, zodat je altijd prettig door kunt werken op je PC. We helpen je mensen graag verder en instrueren als ’t beter kan. Gewoon persoonlijk.

Monitoring

Door je systemen en netwerken 24/7 in de gaten te houden, weten we wat er speelt en wanneer we in moeten grijpen. Zijn er problemen of dreigt er iets mis te gaan? Dan houden we je op de hoogte en lossen we het voor je op. Op deze manier verlaag je het risico en bespaar je kosten. Voorkomen blijft immers beter dan genezen.

Reactief beheer

Ondervind je problemen met je PC, internet, servers of andere IT-zaken? We staan altijd voor je klaar. Onze servicedesk is tijdens kantooruren te bereiken via e-mail of telefoon en helpt je graag verder. We helpen je op afstand en lossen de problemen op. Mocht ’t midden in de nacht mis gaan, dan kun je gebruik maken van een noodnummer. Geeft wel zo’n veilig gevoel.