WE HELPEN JE GRAAG VERDER

Advies

Op maat gesneden

ICT is maatwerk. Het zijn de aderen van je organisatie: overal aanwezig en je kunt zeker niet zonder. Maar hoe zorg je ervoor dat ’t ICT-bloed blijft stromen? Dat de boel draaiende wordt gehouden? En hoe houd je dat in optimale conditie? Bij SHS hepen we graag aan een passende ICT-oplossing en geven we ICT-advies op maat.

Toegankelijke en begrijpelijke oplossingen

Zeg eens eerlijk: zie je ICT als een kans, of als een noodzakelijk kwaad? Waar moet je rekening mee houden? Wat is de juiste oplossing? En past die bij je organisatie? Wij bieden een ICT-oplossing die helder en overzichtelijk is. We zorgen ervoor dat jij weet wat ’t je oplevert. Dan doen wij de rest.

Partner in strategie en business

Hoe ondersteunt ICT je business? Wat zijn de kosten en belangrijker – wat levert dat op? Hoe zorgt ICT voor meer omzet of nieuwe klanten? ICT-oplossingen moeten vóór je werken. Wij zijn je partner in strategie en business. We vertalen jouw doelstellingen naar een ICT-strategie voor de lange en korte termijn.

Advies in hard- en software

Naast strategisch ICT-advies, helpen we je graag met de keuze voor hard- en software. Ook hier kijken we naar de behoefte van jouw business. Geen veel te duur of uitgebreid alternatief, maar gewoon een fatsoenlijk antwoord.