“Beloven is doen, altijd bereikbaar en de basis is vertrouwen”

Cees Koelewijn begon zijn bedrijf OPMERKELIJK Interieurbouw in 1993 in een kippenschuur in Hoevelaken. Dat bedrijf groeide in 7 jaar zodanig uit zijn voegen dat ‘Meester Meubelmaker’ Cees in 2000 verkaste naar zijn huidige pand in Zeewolde, op Bedrijventerrein Schepenveld.

Wat voor soort opmerkelijks doet Cees dan? 

Cees maakt een interieur op maat in de ruimste zin van het woord, voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Dat varieert van woningstoffering, keukens, inbouwkasten tot aan complete winkelinrichtingen, een nieuwe receptiebalie en de ombouw van een tandartsenpraktijk. 

Vanuit dat laatste voorbeeld is ook het nevenbedrijf MEDICOMPLEET ontstaan. Praktijken van (tand)artsen moeten vaak voldoen aan specifieke medische eisen, maar de opdrachtgever in kwestie heeft uiteraard ook een eigen stijl en smaak. Bij Cees kan alles en worden noodzaak, gemak, stijl en comfort naar wens gecombineerd. Alles in overleg en zeer redelijk geprijsd.

De verhuizing in 2000, van Hoevelaken naar Zeewolde, was de reden dat Cees in aanraking kwam met SHS Systems. Kennis Michel Bos werkte bij SHS en daardoor was het contact met directeur/eigenaar Stephan Smink snel gelegd. 

“Het eerste contact met Stephan was in het huis van zijn ouders in Putten, waar Stephan zijn bedrijf ooit is begonnen”, aldus Cees. “Hij vroeg wat ik nodig had en de nuchtere antwoorden spraken me meteen aan. Op mijn wens: de facilitering van werkplekken in combinatie met de aansturing van mijn machinerie kwamen gelijk heldere suggesties en tips, waardoor bepaalde processen meteen goedkoper en praktischer konden. SHS Systems zorgt voor zowel de hard- als software binnen mijn bedrijf en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen seconde spijt van. 

Natuurlijk heb ik weleens vergeleken met andere aanbieders in die branche, maar onder de streep was Stephan vaak meer dan de helft goedkoper dan anderen. Eerlijk, simpel, goed onderbouwd en tegen een faire prijs. Ik werk nu al meer dan 20 jaar met SHS Systems en wat ze beloven doen ze, ze zijn altijd bereikbaar en we werken op basis van wederzijds vertrouwen”.

Met dank aan Cees Koelewijn, OPMERKELIJK Interieurbouw/MEDICOMPLEET

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

“Werkplek 2.0 is geweldig”

STAN Accountants en Belastingadviseurs is gevestigd in het hart van Almere en is een voortvloeisel uit IFAA Accountants en Belastingadviseurs, vestiging Almere. In augustus 2011 begonnen onder die naam, nu vanaf 1 januari 2024 is dat STAN Accountants en Belastingadviseurs met 2 compagnons, Cas Stevens en Mathijs Treffers.

Lees meer

“Werkt als een zonnetje”

Niefra Beveiligingen is gevestigd in Diemen en specialist in technische beveiliging. Het familiebedrijf bestaat ruim 40 jaar en het Team van Maarten Martijn van Poelgeest bestaat louter en alleen uit betrokken collega’s, die al vele jaren bij het bedrijf werken; kwaliteit en service zijn de twee kernwaarden.

Lees meer